intro src4kerk

Annulering concerten Bijzonder Jong Talent en Slotconcert Jubileumfeest.

In verband met de door de regering getroffen maatregelen betreffende het coronavirus moeten wij tot onze spijt beide concerten annuleren.

Restitutie ontvangen entreegelden.

De restitutie gebeurt als volgt: 

Kaartjes via voorverkoopadressen Bloembinderij De Bloemgaard en Boekhandel Van der Velde.
U kunt
de nog niet terug betaalde entreekaarten van de geannuleerde concerten Familieconcert De kleine Mozart en Byzantijnskoor Drenthe aanmelden bij onze penningmeester : tel. 0592-389383. Hij verzorgt de restitutie.

 

 

 

Bijzonder Jong Talent

Kalina Vladovski, marimba
Julian van der Linden, saxofoon
Mare Keja, cello

Talent voor site

 

 

 

 

Mare Keja                       Kalina Vladovski            Julian van der Linden 


Verrassend succesvol jong talent uit Rolde zelf en Groningen, de prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, de jonge celliste Mare Keja en de indrukwekkende Kalina Vladovska op slagwerk en marimba, samen in concert met de jonge opkomende saxofonist Julian van der Linden, dit jaar prijswinnaar van het European Saxophone Forum in Wroclaw.

 

Nieuws

Abonnement voor donateurs

Voor dit feestelijke jubileum seizoen kunnen de donateurs van de SRC een abonnement kopen voor alle concerten (uitgezonderd het Familie-kinderconcert) voor slechts € 120. Daarmee komt de gemiddelde prijs per concert op 12 euro.
Voor wie nog geen donateur is wellicht een reden om het nu te worden.

Donateurs kunnen
telefonisch 0592 389380
of per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
kaarten bestellen voor dit abonnement.

Uw donatie is van harte welkom. Als u een bedrag overmaakt van tenminste € 15,00 per persoon per jaar (€ 10,00 voor een partner) op bankrekeningnummer NL36 RABO 03560 40429 t.n.v. Stichting Rolder Concerten ontvangt u een donateurskaart. Op vertoon van de kaart krijgt u de korting van € 3,00 op de entreeprijs of u schaft het abonnement aan.