intro src4kerk

 

 
Concertprogramma seizoen 2020-2021
 
 

 

Wijzigingen in verband met Corona

 
Afgelasting concert Bram van Sambeek van 17 januari 2021.
Tot onze grote spijt kan het concert op 17 januari 2021 niet door gaan vanwege de nieuwe Corona maatregelen. Met de musici is afgesproken dat het concert zal worden opgenomen in het concertprogramma 2021-2022. De datum zal op onze website worden aangegeven. 
 

Afgelasting vervangend concert Amuse Oreiile op 31 januari 

Ook het vervangende concert door het duo Amuse Oreille (gitaren en mandolines) op 31 januari 2021 zal jammer genoeg door de nieuwe Coronamaatregelen niet kunnen plaatsvinden. Er wordt geprobeerd het concert te verschuiven naar een later te bepalen tijdstip.

Nieuw concert

 

Zondag 21 februari 2021 - Concert meesterpianist Aidan Mikdad

We zijn verheugd u de komst van de Nederlandse jonge veelbelovende meesterpianist Aidan Mikdad te kunnen aankondigen. Er zijn 2 concerten : om 14.00 uur en om 16.00 uur.
Kaartreservering voor dit concert is telefonisch mogelijk (0592 389380).

 

 

 

 

 

Aidan Mikdad, één van de grootste Nederlandse pianotalenten van dit moment, op de rand van een internationale doorbraak. Hij won al vele prijzen waaronder de Concertgebouw Young Talent Award 2017, soleerde met pianoconcerten van Mozart, Liszt en Grieg en trad diverse malen op in het Concertgebouw en bij Podium Witteman. Op het mooie programma staan werken van Liszt (& Schubert/Liszt), Rachmaninov, Chopin, Scriabin en Ligeti.

 

 

Afgelasting concert Drents Byzantijnskoor 21 februari 2021.
Gezien de gezondheidsrisico’s door het Corona-virus heeft het Byzantijnskoor Drenthe al geruime tijd de koorrepetities gestaakt. Op korte termijn zal hierin geen verandering komen.
In goed overleg is daarom besloten het optreden van 21 februari 2021 te annuleren.
We vertrouwen op uw begrip hiervoor. Aan een vervangend programma wordt gewerkt. 

Nieuws

Rolde, 20 oktober 2020


Beste  Muziekliefhebbers,

We zijn verheugd dat de concerten van onze Stichting voorlopig door kunnen gaan.  Door de nieuwe Corona-maatregelen hebben we het aantal bezoekers echter moeten maximeren op 30 personen per concert. De musici zijn even wel bereid gevonden 2 concerten  te geven van ongeveer een uur, zodat  60 bezoekers van de concerten kunnen genieten. Er is geen pauze tijdens de concerten.  De aanvang van de concerten is 14.00 uur en 16.00 uur.

Ook zullen we de Corona veiligheidsvoorschriften in acht nemen.

Lees meer...