Annulering concerten Bijzonder Jong Talent en Slotconcert Jubileumfeest.

In verband met de door de regering getroffen maatregelen betreffende het coronavirus moeten wij tot onze spijt beide concerten annuleren.

Restitutie ontvangen entreegelden.

De restitutie gebeurt als volgt: 

Kaartjes via voorverkoopadressen Bloembinderij De Bloemgaard en Boekhandel Van der Velde.
U kunt
de nog niet terug betaalde entreekaarten van de geannuleerde concerten Familieconcert De kleine Mozart en Byzantijnskoor Drenthe aanmelden bij onze penningmeester : tel. 0592-389383. Hij verzorgt de restitutie.

 

 

 

Bijzonder Jong Talent

Kalina Vladovski, marimba
Julian van der Linden, saxofoon
Mare Keja, cello

Talent voor site

 

 

 

 

Mare Keja                       Kalina Vladovski            Julian van der Linden 


Verrassend succesvol jong talent uit Rolde zelf en Groningen, de prijswinnaars van het Prinses Christina Concours, de jonge celliste Mare Keja en de indrukwekkende Kalina Vladovska op slagwerk en marimba, samen in concert met de jonge opkomende saxofonist Julian van der Linden, dit jaar prijswinnaar van het European Saxophone Forum in Wroclaw.

 


 Zondag 24 mei 2020 13.00 uur
€ 17,50 (voorverkoop € 15,00)

Jubileumviering

We sluiten ons jubileumseizoen af met een heerlijke fietstocht door de mooie omgeving van Rolde, met onderweg een paar prachtige concertjes met muziek van het Klezmer Trio C tot de derde,   Amuse Oreille en de zusjes Nadia en Adelia Askarova, die de unieke combinatie aangaan van de vleugel en het orgel in de   Jacobuskerk!  De opening is om 13.00 uur op de Grote Brink       (bij de molen), waar Klein Orkest Rolde zal spelen.

Jubileum voor site

 

 

 

 

 

 


 Kaarten . Meer info volgt nog